Produsele comandate  se livreaza in toata tara  in regim door-to-door cu o firma specializata de curierat rapid (Urgent Cargus sau Sameday Delivery).

Livrarea se face  in 24h-maximum 48h de la plasarea comenzii ,in cazul in care comanda a fost plasata pana la ora 15:00. Zilele nelucratoare nu sunt incluse in acest termen. In cazul in care un produs apare ca si disponibil pentru precomanda,inseamnă ca se afla in depozitul din Italia.De aceea va rugam sa ne contactati pentru detalii legate de termenul de livrare.

Costul livrarii este detaliat mai jos:

-pentru comenzile de peste 250 de lei transportul este gratuit.

-pentru comenzile mai mici de 250 de lei costul transportului este de 25 de lei inclusiv TVA.

Produsele livrate sunt amabalate corespunzator pentru aajunge in siguranta la dumneavoastra!

  Toate produsele sunt asigurate pe perioada transportului!!!

Livrari produse in Arad:

–       Pe langa livrarea clasica prin curier detaliata mai sus, in Arad produsele comandate se pot ridica si de la depozitul nostru de pe strada Nicolae Daraban 12 dupa confirmarea comenzii, la data si ora stabilita cu reprezentantul nostru de vanzari. In cazul ridicarii comenzilor din showroom veti beneficia de o reducere de 3% din totalul comenzii, aplicata doar comenzilor online.

 

Conditii livrare curier:

In cazul in care nu puteti fi gasit la adresa la data si intervalul orar stabilit pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat pentru reprogramarea livrarii. Bunurile comandate vor fi pastrate timp de 5 zile lucratoare la curier, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

 

Daune la transport:

– Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la office@luxurywine.ro sau telefonic,la numarul afisat pe pagina de contact. Societatea noastra va returna contravaloarea produsului(daca plata a fost efectuata in avans) sau va retrimite coletul la cererea clientului.