Dolcetto d’Alba Campo del Pero BIO 2017 Giribaldi
58,00 lei
CARACTERISTICILE VINULUI:
O culoare roșu rubiniu cu reflexe violete intense.
Miros: senzații evidente de violet și fructe mature precum cireșe și zmeură albastră.
Gust structurat cu note moi plăcute de zmeură și afine. Randamentul redus și tehnicile de producere a vinului caracterizează acest Dolcetto ca fiind concentrat și intens și permit vinului să îmbătrânească frumos și să se bea cel mai bine după ani în sticlă.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 ° C
Asocieri:
Fiind atât de versatil, se asociază bine cu carnea albă și roșie, ca aperitiv sau ca prim fel.
Stoc epuizat
Soiuri de struguri | 100% Dolcetto |
---|---|
Producător | Azienda Agricola Giribaldi |
An | |
Grade alcoolice | 15 % |
Regiune | Piemonte |
Țara | Italia |
Temperatura de servire | 18°-20°C |
Tip vin | Rosu sec BIO |
Volum recipient | 0,750 l |